Er du ny på siden? Lag deg en bruker her for å lese i forumet. Les mer om forumet her.


Registreringsavtale for DonaldForum.no

Vi i DonaldForum.no er opptatt av brukernes sikkerhet og vil gjøre vårt beste for at den opprettholdes. Når du registrerer deg på forumet samtykker du til registreringsavtalen og medlemsreglene. Registeringsavtalen kan du finne under her:


Registreringsavtale for DonaldForum.no


Personvern


1. Administrasjonen har tilgang til å se din e-postadresse og IP-adresse, slik at vi lettere kan forebygge regelbrudd. Hvis du fyller inn informasjon om dine brukere på sosiale medier vil vi kunne se og spore dette også.

2. Forumeier har mulighet til å gå inn på andre brukere (uten å vite vedkommendes passord) og har dermed tilgang til all informasjon, som blant annet private samtaler med mer. Denne tilgangen vil ikke bli brukt med mindre brukeren selv ber om det. I tillegg har forumeier den samme tilgangen til all data som finnes på nettsiden ved å ekspotere databasen for forumet fra ProBoards (forumleverandøren). All data som er nødvendig å laste ned til egen lokal datamaskin på grunn av testing, utvikling o.l. vil bli håndtert forsiktig og med varsomhet.

3. Om det er grunn til å tro at det har foregått grove brudd på reglene i en PM-samtale, kan administratorene gå inn i PM-samtalen og sjekke. Administratorer kan også inviteres til en PM-samtale av en av deltagerne, eller legge seg selv til etter rapportering.

4. Vi i administrasjonen på Donaldforum:
  • lar tredjeparter (bl.a. Google) bruke DART-informasjonskapsler for å vise brukere personalisert reklame på DonaldForum og andre nettsteder basert på tidligere besøk på DonaldForum
  • bruker opplysningene til å lage ikke-personlig statistikk

5. Til tross for forbeholdene tatt i punkt 4 må brukeren være oppmerksom på at personlige meldinger som sendes over siden ikke krypteres, og at de dermed kan snappes opp av tredjeparter. Brukere kan også reservere seg fra bruk av DART-informasjonskapsler ved å besøke denne siden.

6. Nettsiden bruker "cookies" som lagrer sesjonsinformasjon (som kan holde deg innlogget). Hvis dette ikke ønskes kan det skrus av i nettleseren din.


Opphavsrett


7. Du har selv opphavsrett til det du publiserer på siden. Hver og én oppfordres til å iaktta forsiktighet med innhold som blir publisert offentlig (profilbilder, bilder og tekster blant annet). Hvis opphavsrettsinnehavere ønsker å få innhold fjernet, kommer innhold som de har opphavsrett på til å bli fjernet fra forumet.

8. Du må ikke publisere bilder, lydopptak eller videoer uten at de som er med på opptakene/bildet har godkjent det på forhånd. Dette gjelder ikke offentlige, kjente personer. Barn under 15 år må i tillegg ha tillatelse fra foresatte/foreldre for at opptak/materiale skal kunne publiseres.


Andre merknader


9. Brukerkontoen din er personlig, og skal ikke benyttes av andre. Alle bevegelser fra din konto blir regnet som om de var utført av deg selv. Du er selv ansvarlig for det du poster. Unntak kan gjøres om noen hacket, cracket eller på annen måte urettmessig har kommet seg inn på brukeren.

10. Det er opp til hver enkelt bruker å holde seg oppdatert på mulige endringer i forumreglene til enhver tid. Alle endringer i forumreglene og registreringsavtalen, samt eventuelle andre regelendringer som berører brukerne, skal annonseres i informasjonsseksjonen i forumet.

11. Du aksepterer at vi (Donaldforum) kan kontakte deg på epost. Regelmessige nyhetsbrev vil likevel ikke bli sendt ut med mindre du har akseptert dette.

12. Du samtykker til å følge forumreglene til en hver tid, og ved alvorlige tilfeller vil anmeldelse til politimester Fiks være aktuelt samt utestengelse fra siden.

13. Utflukter til Gåseby er ikke tillatt uten samtykke av borgemesteren, grunnet økt spenning mellom de to byene. Annen form for kontakt, f.eks. over internett, telefon eller brevduer er straffbart med fengsel.